Filmkväll

Har nu sett två filmer sen vi kom hem från Barkarby...

Den första var:

28 veckor senare...
DVD Film: 28 veckor senare

Ett mystiskt virus har ödelagt England. De som inte smittats har evakuerats och hela landet ligger nu tomt. Ingen bor där längre, allt är dött. Amerikanarna har räknat ut att viruset även det har försvunnit och planerar att återpopulera Storbritannien. Men viruset är inte utrotat än, utan har muterat och blivit ännu farligare.

Den var bra, lite av en kopia till I am legend..men men

Den andra filmen var:

Just like Heaven
DVD Film: Just Like Heaven


Reese Witherspoon spelar huvudrollen i den andliga romantiska komedin Just Like Heaven. När David (Mark Ruffalo) hyr en ny lägenhet är sällskap det sista han önskar sig. Då dyker Elizabeth (Reese Witherspoon) upp och hävdar att lägenheten är hennes...till dess att hon försvinner rakt framför ögonen på honom. Han är övertygad om att hon är ett andeväsen. Hon är övertygad om att hon fortfarande är vid liv. Medan de söker efter sanningen om Elizabeths förflutna utvecklas deras förhållande från irritation till romantik. Denna förtjusande film med Jon Heder i en av birollerna har av kritikerna rosats som en "intelligent romantisk komedi" (Tove).

Den var bara mysig att se på...gillar sånna filmer..mesfilmer..

Härlig kväll har det varit....

Var även ute och gick efter maten jätte skönt var det...

God Natt!!

Kommentarer
Postat av: Anders

Måste säga att 28 veckor senare var den sämsta filmen jag sett på länge. Herregud Spöket Laban är ju läskigare.

Den andra var väl inte heller så jätte bra.. men om jag (som hatar "mesfilmer") måste välja ser jag hellre den än 28 veckor senare. :D

Pussar

2008-04-19 @ 22:15:08
Postat av: starlet

Hej!
Ja helgen har väl varit okej. Jobb och godis kan väl sammanfatta den i 2 ord. 28 dagar senare.. hmm ja. Men I am Legend är väl nyare? Tycker ni ska se nåt läbbigt nästa gång ist för blodiga zombiefilmer. Man somnar ju. ;)

Nu ska vi ut å spela foboll.
Kram

2008-04-20 @ 11:46:03
URL: http://starletspalace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0