Recept...
Här kommer Receptet..=)
Italiensk Chokladkaka
125 g margarin
2 1/2 dl socker
3 ägg
1 dl kakao
1-1 1/2 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Garnering:
Florsocker
Hur man gör:
1. Värm ugnen till 175 grader
2. Smält margarinet i en kastrull, blanda i sockret och rör tills det löser sig.
3. Vispa ner äggen 1 i taget.
4. Blanda kakao, mjöl, vanillinsocker och bakpulver.
5. Sikta ner det i äggsmeten, blanda väl.
6. Häll smeten i en smord och bröad bakform, gärna kransform (ca 1 1/2 liter)
7. Grädda i nedre delen av ugnen 30-35 minuter.
8. Kakan ska fortfarande vara lite krämig i mitten när den tas ut.
9. Stjälp upp kakan när den svalnat något.
10. Pudra över lite florsocker.
Ät!
Kommentarer
Postat av: Ida Trollenmyr
Tack så mycket :-)
// Ida
Trackback